Merhaba değerli oyuncularımız, Klan ve Oyuncu tanıtım başlığı üzerinden clanını ve kendini tanıtan değerli clan başkanları ve oyuncularımız bizden mükemmel ödüller kazanma şansına sahip olacak. Aşağıdaki yazımızdan tüm detayları kontrol edebilirsiniz.
Clanını tanıtan 10 oyuncumuza CLAN PREMIUM hediye edilecektir.
Tanıtım Etkinliği 2 Temmuz saat 23:59'da sonlanacaktır. Kazananlar 3 Temmuz'da belirlenecek ve Discord/Forum üzerinden duyuru yapılacaktır.
Kendini tanıtan 10 oyuncumuza STARTER PAKET hediye edilecektir.
Tanıtım Etkinliği 2 Temmuz saat 23:59'da sonlanacaktır. Kazananlar 3 Temmuz'da belirlenecek ve Discord/Forum üzerinden duyuru yapılacaktır.
NOT
Katılım sayısının yüksek olması durumunda Clan ve Kendini tanıt etkinliğine ek bakiye ödülleri eklenebilir. Eklenmesi durumunda bakiye ödülü kazanan kullanıcılarımız da duyuru geçilerek ödülleri teslim edilecektir.
RoyalMyko ailesi olarak tüm katılımcılara başarılar dileriz, umarız siz kazanırsınız

Clanını tanıtan 10 oyuncumuza CLAN PREMIUM hediye edilecektir.

Kendini tanıtan 10 oyuncumuza STARTER PAKET hediye edilecektir.
NOT
Katılım sayısının yüksek olması durumunda Clan ve Kendini tanıt etkinliğine ek bakiye ödülleri eklenebilir. Eklenmesi durumunda bakiye ödülü kazanan kullanıcılarımız da duyuru geçilerek ödülleri teslim edilecektir.
RoyalMyko ailesi olarak tüm katılımcılara başarılar dileriz, umarız siz kazanırsınız