https://hizliresim.com/dvg75ly
Selamlar herkese !
Ben oyunda NessaJ, asıl mesleğim asaslık
Uzun zamandır farklı sunucularda oynadım, şimdi buraya geldim.
Daha çok pvp ve boss kovalamaca seviyorum ama arada kafa dağıtmak için farm da yaparım.
Oyunda genelde kendi halinde dolanan ama gerektiğinde partiyi sırtlamaktanda çekinmeyen biriyim. Asas oynamayı seçmemin sebebi de biraz
bu; solo takılmak , hız , tek başına birşeyler yapabilmek tam bana göre.
Kendimden biraz bahsedeyim ; 29 yaşındayım, Kocaelide yaşıyorum 3 vardiya çalışıyorum boş zamanlarımda 4 5 saat girip oyun oynuyorum
Takım oyununu ve sohbeti severim , oyunda gereksiz tripten, küfürden uzak dururum.
Burada yeni olduğum için insanlarla tanışmak , birlikte pvp atmak ya da farm çevirmek isterim. Yardımsever , kafa dengiyse tadından yenmez.
Kısacası ; Drop bol , Flame YOK felsefesiyle takılıyorum.
Her türlü pm atabilirsiniz. Görüşmek üzere , iyi oyunlar dilerim !
ROYALMYKODA GÖRÜŞMEK ÜZERE !
Selamlar herkese !
Ben oyunda NessaJ, asıl mesleğim asaslık

Daha çok pvp ve boss kovalamaca seviyorum ama arada kafa dağıtmak için farm da yaparım.
Oyunda genelde kendi halinde dolanan ama gerektiğinde partiyi sırtlamaktanda çekinmeyen biriyim. Asas oynamayı seçmemin sebebi de biraz
bu; solo takılmak , hız , tek başına birşeyler yapabilmek tam bana göre.
Kendimden biraz bahsedeyim ; 29 yaşındayım, Kocaelide yaşıyorum 3 vardiya çalışıyorum boş zamanlarımda 4 5 saat girip oyun oynuyorum
Takım oyununu ve sohbeti severim , oyunda gereksiz tripten, küfürden uzak dururum.
Burada yeni olduğum için insanlarla tanışmak , birlikte pvp atmak ya da farm çevirmek isterim. Yardımsever , kafa dengiyse tadından yenmez.
Kısacası ; Drop bol , Flame YOK felsefesiyle takılıyorum.
Her türlü pm atabilirsiniz. Görüşmek üzere , iyi oyunlar dilerim !
ROYALMYKODA GÖRÜŞMEK ÜZERE !